Wednesday, February 2, 2011

cutii kongsi raya

Waaaaaaa syioknyaaa esok boleh cutii raya..kongsi rayaaa 4 hari loooh... Gong Xi Fa Chai to semua chinese..
Best kan dok Malaysia, semua raya boleh cutii berlaya wooo.. kaum tu yang beraya aku syiokk cutiii beraya...Bangga ku jadi anak Malaysia.. 1 MALAYSIA!!!!


Ari ni body jer ada kat opis ni.. otak, mood semua dah  bercutii. Ada kerja banyak nak kena siap sebelum audit turun mai tapi mcm tak dak kerja lak aku ari ni.. 4 hari cutii minggu ni tak dak plan g , nak bercutii di mana??  tadi mom in law call  ajak balik kampung berkonvoi esok... hmmm kat opis ada 2 jemputan kenduri..
  • 3/2 khamis > kenduri kawen adik nuriah di Yan, Kedah
  • 4/2 jumaat> kenduri kikah anak Kak Sal di Penaga, SPU
mcm ner nak eek?? rasa nak g makan kenduri semua tu sebelum meletop ni tapi kena lik kampung lak.. Kat opis ramai yang cutii sambung ari ni.. Aku?? malas ler nak apply cutii , kena jaga cutiii sama after ada baby nanti.. kang tak pasal-pasal tak cukup cutii tahun ni lak kan stand by jugak bila baby demam kena cucuk ler..kakak sakit ker mana tau masa ke depan-depan kan..
Sereyes cakap ari ni mood dah bercutiii...solly boss!!

GONG XI FA CHAI 2011



note mode: cutii layaaa.....


2 ulasan anda:

tikuzza said...

nice en3...da follow awk....jgn lupe follow saye k :)

DiDie RedWan said...

thank u.. i follow u too...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink