Tuesday, February 22, 2011

normal back

Alhamdullillah..
Check up ari ni posisi baby dah kembali normal ler..
Ari ni 2 nurse check, 1 line purple  dan 1 line biru check up perut dan rasa kepala ada di bawah balik, dengar jantung pun jelas kata diaorang ler..ibu tak dengar la sebab depa guna jenis tak pakai mesin tu dah, stail tekap guna teropong tinga jer ..

cuma nurse kata perut ibu besar ada ruang banyak lagi maknanya ada chance besar lagi baby nak kodek main ler..Ibu Harap-harap baby kodek-kodek aktif tapi tak mau dok reverse kedudukan dah tau..Kalau la booolehh...ibu nak bersalin normal, Adik kuar kot pintuu tau.. jangan lompat kot tingkap lak..ibu takut la baby.. ibu nak pakai bengkung,korset nak bg slim balik.. berat ibu terkini dah 89 kg ler baby, kesian ibu dak sayang?? 
sereyes ibu cakap ibu takut sangat-sangat pk bab cezer ni sayang..
main ayaq mata ler ibu dalam pantang nanti kalau kena cezer jugak, huk huk.. baby tolong ibu tau..jaga ibu, ibu jaga baby.. Ibu sayang baby.So jangan noty yer baby..tak sabar nak announce nama baby.. tapi kena tunggu nanti tak suprise lak kan.. he he nama biasa-biasa jer tapi maknanya adalah "penawar"  bagi ibu selepas kehilangan arwah abang Aqib setahun yang lalu..
sapa teror dok hafal buku panduan nama baby confirm tahu dah kan..syyyyy diam dulu tau..


2 ulasan anda:

Nieja said...

alhamdulillah..
da back to normal..
insyaAllah akak besalin normal nanti..
xsaba nak tgk bby =P

DiDie RedWan said...

terima kasih nieja...
akak pun harap mcm tu jugak, nak bersalin normal senang sikit nak jaga kan...
memang pun dah lama tak dak baby newborn ni, rasa tak sabar lerr.. tunggu dah 37 week dah ni.. baby akak semua jenis kecik jer kat dalam that y diaorang menjelajah setiap pelosok daaa... masih muat katakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink