Wednesday, March 1, 2017

Puri baby 6 bulan



Bila dah genap 6 bulan bermakna baby dah ready untuk makanan pertama nya kan.. so ibu dah lama xcited nak tengok wajah anak ibu makan.. so ibu buat puri ubi kentang plus susu ibu untuk makanan pertama baby ibu ni, seronooknya tgk wajah dia nak makan... sooo somel.. 

6 bulan sudah....



Alhamdulillah, genap 6 bulan sudah 
Nur Dhafwatul Aisy







Wednesday, December 7, 2016

bollywood muslimah




Mua sendiri














Tema Bollywood
















Tuesday, November 8, 2016

rinduuuu nak come back berblogging


Ada dak yang rindu pada Didie ??

Rasaaaa mcm nak buat come back balik laaa...

mood dah mai balik dah sebaaaabnyaa...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink