Sunday, February 15, 2015

Dutch Fort

Percutian pertama 2015
Dutch Fort gitu tajuk entry 1 untuk tahun 2015 ni... he he.. 
yelah tak mampu g oversea..lompat Pulau Pangkor pun ok lah kan..
janji 3D happy.. 
percutian yang tak plan pun.. suami ajak jomm jom... 
tumpang cuti dan bukan rate cuti perayaan or cuti sekolah kan..
sejak dah ada rumah sendiri.. kita orang jarang dah g bercuti..sebab komitmen tinggi bab $$$



2 ulasan anda:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink