Sunday, March 13, 2011

11 hari berpantang...............

Alahai rinduuunya rasa nak berblogging dan online, dah 11 hari tak update entry sib bek tak nek sawang kalau idak susah ler nak cuci he he ciplak ayat yang selalu dalam bw keh keh, ari ni sempat  curi masa jap la sementara baby tecik tidooo . rasa macam-macam  toing dalam kapla ni nak share tapi daku terlalu busy sebab daku dah selamat bersalin pada minggu ke 38 2 hari.. 03 Mac 2011 yang lalu..Syukur Alhamdullillah ku panjatkan kesyukuran dipermudahkan kelahiran ketiga ini, secara normal..Dapat baby girl berat 2.6 kg.. 
Ari ni dah 11 hari berpantang with baby.. bahagia nya rasa dapat uli-uli baby tecik-tecik ni selepas Kakak 4 tahun yang lalu.. " Dhia Nur Adawiyah- Sinaran Cahaya Penawar Mustajab" diberi nama pada puteri ke dua ku..pengubat kehilangan Arwah Raqib.
Alhamdullillah...

Dhia Ari ke dua dilahirkan...
Dah 11 hari ni berpantang, duduk di rumah sendiri..berpantang sendiri-sendiri.. hubby yang banyak membantu..hanya kami..daku dan hubby, tiada orang lain.. Perit jugakler rasa sebab berpantang sendiri ni, harap hubby pun kesian jugak kat dia, dia tak baper tahu sangat bab-bab nak jaga orang berpantang ni..Apapun ku bersyukur suami kali ni dah banyak berubah, dah bertanggungjawab dalam urusan rumah.. nak sangat bini dia macam kerengga sanggup oo balut isteri dia jadi macam mumia daaa...
So just nak bgtau semua follower daku dah selamat..dan ngah enjoy masa ngan anak-anak serta sedang makan gaji buta bercutii selama 90 hari yang telah diberi kerajaan malaysia....


2 ulasan anda:

Nieja said...

tahniah akak..
comel sgt bby..kiss bby utk kite..
heheee

DiDie RedWan said...

thank nieja..
syiok after 4 tahun ada baby balik ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink