Monday, January 24, 2011

mood ari ni..

Mood ari ni, memang tak dak mood, bengang my pc rosak terpaksa di formatkan, abis semua data dalam pc yang tidak dapat diselamatkan, bengong aaa awatla tak g save dalam disk yang besar kedabaq ni huk huk nyesalnya..bengang jugak ler sebab semua data CSO harian maa..mcm ner ni nak wat balik bukan senang..Komtar dok minta data dah ni. tak pasai-pasai kena key in balik data tahunan weiii...adoiii tensen betoila!!!..memang mood ari ni down gilersss...
memandangkan ari ni memang tak dak mood, so dok view tengok picasa kami ber"empat" g bercutii sebelum 44 day coming..hmm baby inside pun bukan main time bergambar mula la dia dok respon "kick" n crampkan peyot ibu dia mcm nak bergaya juga..so we call kami berempat ler..
layan picasa jer ari ni...
^_^

V
V

@ Cabel Car, Pulau Langkawi...








preggy mom ..



Hobby daku suka sangat berpossed lah..tengok view biru-biru baru rasa feeling well ler ..

2 ulasan anda:

MRS. EZZAD said...

best la tgk pic2 kak ni..geram je rsa..sbb dh rncng sume tgk x jd p..hmmm..

DiDie RedWan said...

he he pah, sabaq yer nanti tiba masanya pah leh g jgk..mcm akak tgk x plan menjd jgk.. Cuma 1 jelah kalau sarat2 letih jgkla kat cabel car sbb manyak track berjalan ler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink