Monday, November 5, 2012

new looking

Port lama tempat lepak santai luahan perasaan... memandangkan dah pindah rumah baru, opis baru so rasa memang blog pun kena tranform baru jugak...
Baru pun baru jugak tapi tema color tetap lama, its PURPLE base ok...
Port baru tempat lepak santai luahan perasaan di opis baru... memandangkan dah duduk opis baru..pc baru mood nak bern3 pun harusss baru kan..
naper ekk Purple itu sangat cantek di mata daku ni.. asal purple rasa sangat lah cantek kan kan..
sapa penggila purple mau tau ler kan.. yelah basikal si anak dara ku pun ku pilih purple.. rumah bilik.. wohoooo menawan..






2 ulasan anda:

Che Rosliza Che mat said...

cr peminat pink kikiki

Didie Redwan said...

hmm ros peminat pink ekkk.. sat dd pun nak cari gak aaa peminat purple bagai ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink