Thursday, November 1, 2012

new look

Sempena penghijrahan daku ke rumah baru.. opis baru 
soooooooo
V
V
V
blog pun kita wat rupa baru yooo...sebab blog ni adalah port rasmi daku nak bertenggek sebab kat opis line blogger jer boleh layan pun..bosan jugak kan kalau ngak ada port nak lepak-lepak santai ni...

tempahan dan tema boleh jer request kat  Cik Rose Cute or email beliau ccherosliza@yahoo.com

Cantek woo ikut kerenah customer jer nak macam ner kan...
Dd bagitau siang nak tema color purple.. ada bunga tulip.. bunga apa tah n butterfly..ada love.. 
Soooooooo cute TQ rose..





Thank Cik Rose..




3 ulasan anda:

Che Rosliza Che mat said...

hihihi thanks promote....

Didie Redwan said...

welcome cik rose.. Dd like like like like yooo

izan mama mia said...

singgah dr rumah cik rose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink