Wednesday, May 2, 2012

Rezeki Dhia


Syukur Alhamdulillah..
Esok genap 1 tahun 2 bulan Dhia Nur Adawiyah minum susu ibu..
walaupun start usia Dhia 8 bulan mula bercampur ngan susu 123 Dutch LAdy tapi Susu Ibu tetap menjadi pilihan no 1, terbuktii sedapp.. Yelah bila balik kerja jer confirm di selak-selak nya tudung dan baju ibu tak malu toii Dak Dhia ni..
kiranya shift ibu n cik N start jam 6.00 petang hingga 7.00 pagi ke esokkan hari Dhia sentiasa inginkan Cik N.. dap dap nen bu..nak nen jaa x moo botol dah laa ni..
Syukur ku panjatkan pada Ilahi, kerana Susu buat anak ku masih tidak putus-putus rezeki..
Semoga ibu dapat memberikan apa yang terbaik buat anak-anak ibu..

Amin



2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

untung Dhia.. masih dapat menikmati susu ibu.. ramai kawan2 sy la ni, takde susu..

Didie Redwan said...

Syukur kak panjatkan pada Illahi..sehingga sekarang dhia masih kenyang menyusu even shift malam ja. lena tidoq dhia.. lega sangat-sangat walaupun tak full tapi at least ada jugak kan.. thank Farah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink