Monday, March 25, 2013

Rela apa saja

23 Mac 2013-Sabtu 
Karnival kesejahteraan Rakyat Parlimen Tasek Gelugor
ada buka pameran pelbagai agensi okay..
so sebagai menyuport setiap booth maka terregister kan diri sebagai Anggota Rela SPU laaa
so dapat la 1 set uniform RELA ini...Depa bagitau boleh isi dalam SKT Tahunan yer, ada gak sikit penglbatan kan..
saja syiok n suka-suka jer ngan Sis Fidah merayap di Pameran tu,
macam biasa ler kalau ada pameran yang bagi souvinier free tobat isi no ic punyalah kan..
So semalam teringin nak bergaya ala-ala badan beruniform..en hubby bukan polis or tentera tak der la chance nak melaram bagai so uniform RELA pun Rela jugaklaaa nak possing ngan baby bump 10 week ++ ni...
si Kakak Chik Dhia Nur Adawiyah kata ibu moncit dah laa...
sesaja muat nek pic dari Instagram ke Fb, respon mak yong dah buang tebiat kuii kuii..
yelah profesion yang ada pun dah cukuplaa RELA  ini gatal-gatal p dok register RELA pulak dah.. sesaja syiok-syiok dapat baju free gitu..
So now uniform RELA ni En hubby suda take over itu seluar sebab katanya syiok seluar ala-ala tentera banyak poket..
Panas weii pakai uniform ni, mcm ner lah anggota RELA dan badan beruniform lain dok wat keja di tengah panas pakai uniform bagai ni.. 
so bersyukurlah wahai Saidi, di anugerahkan Rezeki Kerjaya yang duduk depan PC dalam E-con yang sejuk...dok taip laporan jkm 18 dan jkm 19 sambil leh dok blogwalking jugak laa..  sambil menyelam la kan.. kan..




ibu moncittt...
Rela, muka baru lik keja 

2 ulasan anda:

Hanni Hanafi said...

Buang tebiat lak dah mak buyong niiii....!!!!

Didie Redwan said...

haaa haa bilaa lagi nak buang kan kan.. kalau tak buang bahaya dok simpan jer kuii kuiii :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink