Friday, March 15, 2013

citer pasal kawan

terpk naper daku ni kategori selalu ingat kawan-kawan..
tapi kawan-kawan tak ingat daku pun..
kan dah kena marah ngan en hubby.. ingat sangat kawan-kawan dia..
adoii laa..pas ni nak wat x moo ingat kawan-kawan boleh??
sedih laa pk pk lik apa yang ku rasa sekarang ni..
ada ke depa ingat daku macam daku ingat depa-depa ni..
paling rasa bila mesej tak jawab..bila email pun tak reply..bila pm kat fb pun dipandang sepi..
tapi daku pk positif may be kredit tak dak nak reply.. may be busy sangatkan nak reply pm or email.. diaorang tak der note 24 jam leh online macam daku..
sereyesly rasa sunyi sangatlaa ni.. tak der perkhabaran berita kawan-kawan yang daku rinduu..
bila merungut kat hubby dia kata pikiaq kawan apa lagi dah.. buang masa jer..
hmmm ini luahan hati ku pada kawan-kawan yang selalu ku ingat selalu..
tiapkali free time selalu pk nak p rumah diaorang..tapi diaorang ada ker pk nak berkunjung ke rumah daku.. wohooo sunyi jugak ari-ariku tanpa kawan kan..dah laa kawasan rumah kejiranan yang tak baper nak ngam..rumah rasa jauh-jauh jer..

semalam balik awal..Wisyah tak sabar nak g cari kawan..wahh dia sejibik daku laa suka berkawan dan cari kawan..kesian tengok dia g kayuh basikal n p panggil kawan keluar rumah..sib baik selang 4 rumah ada rakan sebaya dia..ada jugak kawan pada Nur Darwisyah..
Balik sekolah citer pasal kawan-kawan.. tak sangka anak like ibu sebijik..then en hubby lak jenis tak suka berkawan..so kira pro n kontra la bila berborak kisah kawan-kawan ni...
wisyah suka tanya hal hal kawan ibu.. ya wisyah memang copy ibu busy body padahal kawan ibu x ingat pun dia dah. kesian anakku lebih lebih ingat.. daku rasa keciwa sangat2laa..
fikir fikir balik ini semua POYO..
POYO SEMATA MATA... 

2 ulasan anda:

.:chEyaNtie:. said...

i still remember u..as my kawan..always miss u :)

Didie Redwan said...

terima kasih puan hayanti.. me too..always miss u much..that luahan hati deep in my heart...>,< lap lap ayaq mata rinduu my old friends...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink