Tuesday, April 19, 2011

Rezeki Dhia

Alhamdullillah..
ari ni dah 48 arii Dhia Nur Adawiyah hadir dalam hidup kami sekeluarga..
Kehadiran Baby dalam family kami amat diharap-harapkan selepas perginya Raqib..
That y hanya sempat rest dalam 5 bulan jer.. sebab memang plan nak jugak ada baby tahun 2011 sebab kesian kakak Wisya ni..dah manja semacam, tak boleh kongsi barang apapun..sangat kedekut..huh!! jenuh bergaduh ler ngan sepupu yang ada 3 kerat tu pun.. maklumlah dah lama sangat seorang diri.. 4tahun suda...
Rezeki daku, ALLAH bagi anugerah-Nya..pada 3-3-2011.. 
Hmm rezeki dhia yang amat melimpah ruah..
Lahirnya Dhia.. susu ibu yang sangat lebat..sampai ibu menderita bengkak susu di wad..nyaris nak demam jer dibuatnya..Cik B yang sentiasa dipenuhi susu.. Ya ALLAH rezeki mu yang melimpah ruah pada anak kecil ku..
Lahirnya Dhia..ramai sangat yang hadir memberi wang sedekah bawah tilam dhia ada dalam RM200 jugakla.. boleh babah wat belanja rokok..ciss kuang alsam punya babah..
Lahirnya Dhia.. banyaknya hadiah baju..hampers untuk Dhia...dapat beberapa pasang baju..perkakasan baby...hmm Ibu tak perlu lagi beli baju baru untuk Dhia dalam masa beberapa bulan ni..sebab ada dalam 15 pasang baju baru hadiah dari kawan-kawan ibu..sedara-mara ibu,babah..Syukor rezeki Dhia tahun ni.tiap kali kuar ibu bawak g berfoya-foya pakai baju aunty bagi..siap babah mentioned lagi raya ni Dhia dah baju raya..save babah ekk..
Kredit to aunty Needa, aunty Salbiah, Aunty Emi..Aunty Eja Wan..Aunty Iza Yazar..Pak su, Mak Su..Pak Cik Are jim.. Mak Cik sofie.. Tok...Tok Wan..
Meriah bilik ibu ngan hampers hadiah Dhia sampai Kakak Wisya nek jelous la Kakak tak dak..Sayangnya nak buka sebenarnya.. cantek ler pulak ada sudut hampers gini..

Syukor Ya ALLAH .. atas limpahan segala rezeki mu pada anak kecil ku yang di anugerahkan oleh Mu pada kami sekeluarga,...



4 ulasan anda:

mamaqaireen said...

wah banyaknye hadiah!!rezeki..Alhamdulillah Qaireen dulu pun mcm tu..kebanyakan permainan, baju, bedak dll dilla tak payah beli coz ramai yg bagi..ni pun bedak baby ada lagi yg belum guna..itu pun dah sedekah dkt adik2 n ipar2..hehehe...

Farah Shamsudin said...

banyaknye dapat hadiahh.. rezeki tuu..:)

DiDie RedWan said...

Dilla..
Allhamdullillah rezeki dhia.. siap ada untuk baju raya lagi..memang save ler..

DiDie RedWan said...

Farah...
Syukur Allhamdullilah..rezeki dhia..kakak lak lebih2 nak hadiah..kesian kakak ilang populariti sekarang ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink