Saturday, September 4, 2010

Blog Under Renovation maaaaaa....

Pelikla.. tiap kali buka blog background tak leh display.putih n tak leh nak baca entry sebab tak nampak...hmmm malas nya nak search lagi background yang ada..so pilih jelah yang sedia ada kan senang...hu hu ambik color purple ..my favorite color ma...

Tapi tulah bukan senang jugak nak edit, susun atur gadget yang ada ni..semua lari aaaa... hmmm kalau mcm nyusahkan ker..maafler yer..masih tak sempat nak renovation ler....mcm tak dak masa dan malas yang lebih menguasai segalanya ni..segala kesulitan amatlah dikesali....


2 ulasan anda:

@ku d! sin!e said...

nak raye blog pon kena renovate ye..hehehe

DiDie RedWan said...

ha ha blog pun nak raya jugak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink