Tuesday, September 28, 2010

Majlis Hari Raya JKMNPP 2010

26 Sept 2010- Ahad
hampir 3 tahun dok kerja di JKMPP ni baru lah 1st time dapat join majlis Hari Raya JKMPP di Rumah Kanak-Kanak Taman Bakti, Kepala Batas tu pun sebab dapat tender menyediakan Koteow Kerang dan bahan-bahan untuk nak konon-konon nak goreng  Char Keow di sana.. Tetapi memandangkan dapur di konker goreng fries n nugget jer so cancel jelah..bahan-bahan bagi Norry balik goreng huaa huaa...

Tak rajin ler nak karang citer panjang-panjang..suka picasa yang menceritakan udah ler...










3 ulasan anda:

.:chEyaNtie:. said...

gaya sakanlah ibu dan anak ni..selamat hari rayeeeeeeeee!

DiDie RedWan said...
This comment has been removed by the author.
DiDie RedWan said...

mestilah ibu dan anak katakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink