Thursday, September 30, 2010

sedar tak sedar

Sedar tak sedar..dah masuk 4 bulan rupanya aku mengandung 3rd ni, Alhamdulillah...
Ramai yang dok bertanya, hmm nampak perut dah ni, baper bulan..hmmm mai pakai agak-agak jer cakap nak masuk 3 bulan..baru sedar yang tak buka buku apa lagi ni..huuaaaaa jenuhla kena leter dek misi nanti..
nekad  dah ni 28 September memang kena p register, so malam sebelum 28hb pergilah scan kat Wisma bersalin Chang, tengok-tengok dah complete janin.. nampak kepala, tulang belakang, jantung, kaki..hmm dah 15 weeks ++ gitu maknanya dah masuk 4 bulan ma...
Eeee risonya nak g register wat buku ni..mcm2 kena soal nanti...sebab dah ada kes kan, so mcm2 ler kena test, appoinment la..Adoyaiiii.....
hmm seperti yang disangka memang kena marah pun sib baik ada gambar scan semalam boleh depa refer..siap semua kat Klinik Desa Air Merah, kena g jumpa doktor pulak kat Klinik Kesihatan Taman Selaseh..huh lecehnya kena minum air gula maaa 4/10 nanti..memandangkan aku dah ada kes kematian dahulu, terpaksa ler ngadap pakar di Hospital Kulim nanti...

gambar scan baby 15++ weeks belom masuk Mr Notebook lagi..nanti baru nak upload..

Pesanan buat Anakku;  Mohamad Raqib B. Redwan...
Walaupun ibu dah ada baby baru dalam peyot ibu, namun Adik Aqib akan sentiasa ibu ingat, ibu kenangkan...dah 9 bulan Adik Aqib disana.. Berbahagia la anakku di sisi ALLAH.. ibu akan sentiasa ingat
ibu ada anak lelaki kedua ibu di Syurga yang indah..

Al-Fatihah..








2 ulasan anda:

Ieja said...

rasa cepat jerkan masa berlalu..ieja pun dah masuk 2 bulan ni...heheheeh...pun tak pi buat buku lagi..ni kompom kena ceramah ngan misi ni.....heheeh

DiDie RedWan said...

he he tgk2 dah bersalin..cuti 90 hari gitu.. Eja dah wat buku ker belom??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink