Wednesday, February 29, 2012

Steamboat vs bbq

Semalam 28 Feb 2012- Selasa
En hubby ajak daku open table belanja my mother in law, 2 brother in law n my sil..
Mil, ajim n wife sofie dan adik ipar paling kecik Rizal
so beri laluan to mama to be pilih nak makan kat mana... pilihan sama ada Puncak Mutiara ker apa ..kiter org tak kisah.. 
destinasi pilihan mama to be dekat Seoul Garden Juru Auto city..


mula en somi sebut Swiss Garden dok terpk gak aik ada ka kat Juru Auto City tu...
hmm dah sampai ooo Seoul Garden...
ramai giler sampai cik wifey ajim kena jadi jaga tempat pulak kat dalam yelah kiter orang lambat kan...
Tempat makan memang cantek laa kan.. 
makan disini ala-ala Steamboat vs bbq rupanya.. macam-macam jugaklaa ada bebola segala, daging, ayam, kambing yang siap diperap cuma kaut bakaq jer.. ais cream macam2 sampai tak termakan laa.. rugi sampai lewat sebab sempat makan dalam 1 jam jer lagi yelah nak bakoo pun makan masa, nak steambot lagii sementara mendidih...boleh tahanlaaa.. herge RM 39.90 sekepala..berbaloi tak??? we all 6 org x RM 39.90 ++ taxx bagai soo sekali sekala open table boleh la gini kan kan...
Punya penuh meja kiitaorang pilih jelah apa nak makan..kaut ler manyak mana pun suka hati laa.. yelah harga dicaj ikut kaplaa da.. sakan giler kaut dan bakoo bakoo atas plat bbq tu..
Sedap, boleh tahan la.. kuah steamboat ambik tom yam..
paling excited sapa lagi si kakak ler Nur Darwisyah dan paling tak leh nak kepung si adik la Dhia Nur Adawiyah..semua dicapai nya...punya lah tomot dak ni.. tapi semua dalam restoran suka cuit Adik yang tomot tu...pipi labuh bagaii sampai tokey tu dok kacau jer dak kecik ni... berjalan tawaf merata laaa.. semua nak dicapai makan nyaa..sib bek la tak g bakoo atas hot plate tu aarr..

layan picasaaa... kamera ajim lagi cantek mutu kualiti gambar.. ni c7 jerrr..

mama n dady to be... 

kakak with mama to be.. Sofie

we all 1 family...


rizal

my mil 

bako bakooo...


pilih-pilih..

kakak pandai masak dah ibu..

Alang-alaang dah dekat Juru Auto city kiter orang meronda la dulu sampai pukul 12 malam.....






3 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

saya pernah sampai Juru ni kak..
mil akak nampak muda je kak oii..

DiDie RedWan said...

meriah sana farah.. hmm yup my mil memang nampak muda mcm kakak jer kan kan..

F.A.R.A.H. deeb said...

Sedapnyaaa.. dah lama tak makan steamboat huuhuuu...
My latest Entry :)
Bosa dah diaaa...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink