Tuesday, July 30, 2013

semua raya

Mood raya sudah mariiii...rini rasa nya dah 21 Ramadan kan...
jom kita ngomel bab raya...
dah lama tak mengomel disini kan..busy dah ada kes seliaan dah di rkk benornya, balik opis pun dah jam 4 petang penatttt ler dahaga dok jadi mandur pun tau..
mula-mula kita sembang bab baju raya...
pas tu kuih raya..
rumah raya.. 
duit raya..
semua raya..
cuti raya?? hmm ambik selepas raya jer sehari cuti dah nak abis loh..

2 ulasan anda:

Che Rosliza Che Mat said...

tak sabar nak raya ya didie...

Didie Redwan said...

he he mood nak keja dah abiss time ni..so kira layan mood nak raya le pulak yer Rosliza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink