Wednesday, July 10, 2013

10Q spu


Wahhhh pick secara randomly.. semangat hijau kuning toi laaaa yelah anak kedah kan.. 
Hijau kuning tanahku..darul Aman negeri ku..
TERIMA KASIH yer  to all kelab pkmd spu.. ada jugak ingatan hadiah for birthday staff bulan 6 yer..
tetiba rasa touching n down ...
yeee haaaa... 
yelah masa out opis lama pun mana der diorang tingat nak bg something kan as ingatan...
almost 5 years dsana n x der pun kan..yang nek pangkat nek gaji  lajuuuu jer ingat g cari hadiah kan...
so far nasib laaa..jadi bawahan ni .. kadang rasa jugaklaa segala jasa dsana..komitmen disana.. nothing for ingatan yer Dd oiii..just berkat berjasa.. n ikhlas dan redhaa..
masa attend kursus kaunseling ritu..daku termasuk dalam golongan VK..
jenis visual ..totally right 100 % kena pada diri..
nanti nak mintak kat en Z ciri-ciri orang konsulnan V for visual laaaa..

pinjam kata-kata puan yanti..

AKU IKHLAS..AKU REDHA..



2 ulasan anda:

Anonymous said...

ehem ehem..
yela pejabat lama orang tak hargai kan..pejabat baru kemain dihargai..itulah hikmahnya berpindah tempat kerja ni..
bagusla kalo macam tu..
tapi tak best jugakla kan kalau pejabat lama tu buruk saja yang diingat, pasti ada yg baiknya di pejabat lama tau

Didie Redwan said...

ehemm ehem.. yer itu yang dirasakan buat masa la ni.. yang pergi tak dikenang namun kenangan tetap jadi kenangan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink