Wednesday, February 13, 2013

Keterujaan yg sama


Syukur alhamdulillah...
masih diberi peluang menikmati saat 9 bulan yang mengumbirakan bagi seorang bergelar wanita..9 bulan yang membahagiakan.. 
TERUJA?? Of Course !!
 even dulu pun no 1 dan 2 dan 3 ka n that my no 4 in my womb super duper teruja...
semalam kasi test kit ni kat mr hubby.. respon dia oklah sayang.. umur sayang tahun ni dah 31 dah takkan nak tunggu 40 kot.. Wow   1st tu rasa risau gak kot mr hubby tak ready sebab daku memang dah ready sangat-sangat sebab my Dhia genap 2 tahun dah n rugi umur dah ningkat nanti tak larat lak nak berjaga malam..my target last setakat umur 35 tahun sahaja my dateline nak pregnant back.. 

Seronok sangat tengok orang pregnant.peyot besaq, ada gerak-gerak tendang sayang... dapat cium bau dari syurga, seyes harum sesangat baby newborn...cuma rasa sedikit nebes memikirkan saat kelahiran..
Just test sendiri dulu sebab dah missed bulan ni.. hmm ikut android pregnancy log due is 16 Okt 2013.. that Raya haji day..

Rasa bab tu lagi 7 bulan kot nak fikirkan.. Insyaallah think positif dan mohon ALLAH s.w.t permudahkan jalan, sihat dan selamat sejahtera..


2 ulasan anda:

Haryati Faizal said...

tahniah dd....

Didie Redwan said...

@haryati Faizal... terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink