Thursday, December 27, 2012

cuti d key ell


24 Dis 2012- Isnin
alang-alang g berurusan Di  Perumahan di Putrajaya so mr hubby decide 
"jom cuti-cuti mesia"..
bawak 2 D jalan-jalan..naik train..naik monorail pusing pusing Key Ell..
  • Tidoo rumah Mila kat Presint 8 di Putrajaya..
  • g makan laksa yang sedap di rumah Miela kat Cheras..dah lama tak jumpa Miela since Wisyah umur setahun dulu ni..
  • park keta kat TBS Bandar Selatan..naik train..Adawiyah nangis bagai nak rak..si kakak yang berani terlebih..ibu yang risau sangat..
  • naik train g Plaza Low Yatt..pusing-pusing Bukit Bintang..
  • masuk Berjaya Times Theme Park..seyess takut naik roller coaster..
  • plan nak p I-City Shah Alam..hujan dan orang sangat ramai..jalan ke sana jammed gilaa sooo naik train pergi lepak-lepak KLCC jer malam tu..jalan di Key ELL sesak okay..
  • seyes stress ngan kesesakkan di key ell membuatkan mr hubby nak larikk dari key ell






Published with Blogger-droid v2.0.9

2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

kak D, sedih sangat tak dapat jumpe tau. kak D datang time farah tgk kabut hubby xcident.. takde rezeki la nak jumpe..

Didie Redwan said...

Alaaaaaaaa Farah.. soiii my dear akak pun plan bercuti yang tidak dirancang.. so Farah jaga hubby bebaik ok.. nanti farah datang penang contact akak ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink