Monday, August 27, 2012

raya oo rayaaaa...






























26 Ogos 2012- Ahad
Villa Qaseh, Bandar Puteri Jaya Sg .Petani ..Tinie aka Kemboja Puteh jadi host..
ceritera raya 2012 geng giler novel utara..
semua dalam pic ni kenalan dari Fb jer pun, tak dak kena mengena ngan sekolah ka adik beradik sedara mara yer.. Tapi kami semua close sangat.. sebab kami semua geng hantu novel tegar lak tu..
happenning bangat, bila dapat ke temu geng yang berkongsi minat yang sama..
memang terbaiklaaa semuaa hidangan yang dibawa..
* Kak Suhana shuib ngan ketupat n laksaaa
*Kak Illa Azman ngan rendang ayam kampung..
*Norlia Shafie ngan kek Pisang
*Tinie ngan Kek Lapis yang giler banyak dan macam-macam perisa ada, siap masak Lodeh n sambal bilis yang terangkat..
dapat kenai kenalan baru geng giler novel gak Fareena Othman yang balik beraya dari Dubai..siap bagi buah tangan kacang cerdik, manisan n magnet Dubai lagi gitu..
daku lak menghimpit nasi jaa bawak p umah Tinie..
padat ngan aktiviti dari jam 2.00 petang sampai 5.30 petang tu pun sebab en hubby dah bagi signal bahu, tengkok :(
seisi borak-borak..gosip gosip.. makan-makan.. tapau- tapau kek lapis. tapau apa yang leh muat dalam beg plastik... possing n possed sana sini..seisi tukaq duit rayaa ke anak-anak.. memang terbaik la..
tahun depan insyallah, murah rezeki.. Dd jadi tuan rumah lak yer tu pun kalau pindah rumah baru lah, rumah sewa ni kecik tak muat kita semua nak berjimba jimbi laaa..

Best sangat dapat lepak n kenalan atas minat yang sama, sebab kita memahami satu sama lain yer..

p/s tuan umah; semua picasa di atas hasil rompakan khas dari album tuan rumah Kemboja puteh, yelah depa da dlsr yang cun..note lipat dok diam2 dalam handbeg.. da lagi nak rompak tunggu dari dlsr kak Suhana Shuib lak..



2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

raya sakan ni kak..

Didie Redwan said...

yesss memang betoi-betoi raya aaa Farah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink