Tuesday, June 19, 2012

18 jun dah berlalu

syukur Alhamdullillah
18 Jun 2012 sudah berlalu..
maka berlalu lah sudah usia sweet 2++ an.. Sweet la sangat kan..
Welcome 3 series for me..
"HAPPY BIRTHDAY TO ME..."
dan juga membawa makna dah 5 tahun daku bergelar ibu kepada 
Nur Darwisyah Bt Redwan turn 5 year already
" HAPPY BIRTHDAY NUR DARWISYAH aka KAKAK..."
Ibu kasi hadiah  bear besaq dari Rantau Panjang.. kat Adik 
dhia kepala Angry birds gitu..
Harapan ibu dan babah..
"semoga menjadi anak-anak ibu babah anak yang solehah, cerdik pandai dan insan berguna dunia dan Akhirat"..


Tahun ni tak celebrate birthday kat luar pun sebab letih baru balik kursus di Kelate.. tak dak mood nak makan kat luar..
balik umah masak nasi , masak sardin tin + make budu jer.. puasss rasanya makan bersama insan-insan Anugerah Terindah ni..
Babah ada bgtau setiap gaji bulan Jun Fuji Electrik ada kasi bonus EPB (Elaun Performance Bonus) So what??? lagi mau ?? ker 
Tengok ujung bulan 6 ni nak paw babah belikan beg tangan Guess sebab babah tak pernah pun  kasi hadiah birthday on the spot date..he he jahat toi laa...
Walau pun dah lama tak pernah dapat hadiah on birthday (yelah birthday tengah bulan kan)  tapi daku bersyukur sebab adanya 4 insan ni adalah Anugerah Terindah dalam hidupku yang dah 3 series ni..

"Ya ALLAH berkatilah hidup ku, suami ku, anak-anak ku .. Lindungi lah keluarga kami.. Murahkan lah rezeki kami.. Kurniakan lah kesihatan yang baik pada keluarga kami..
Semoga kami tergolong dalam golongan yang sentiasa bersyukur atas nikmat mu Ya ALLAH..
semoga kami tidak alpa dengan keduniaan .. Sentiasa ingat akan Akhirat..
Amin..





2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

semoga sentiasa suksess kak..

Didie Redwan said...

Terima kasih Farah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink