Tuesday, April 24, 2012

i love my blog

Sayang kamu "Didielife" ketat-ketat....
hmm ari ni jiwa rasa sedikit sedih..bila tgk kat newfeed status fb ada yang kehilangan anak dalam kandungan..anak sedara meninggal..anak yang dilahirkan sihat dan tetiba sakit lalu meninggal..
Dd??.. dah pernah rasa "kehilangan" itu hampir 3 tahun yang lalu..
dengan "kamu" Dd mengisi segala rasa dalam hadapi "kehilangan" itu..dengan "kamu" sahabat yang daku selesa sangat meluah rasa..biarla orang nak kata Dd ni nak nunjuk ker.. nak open life ka.. janji Dd tak pernah kacau hidup orang..tak pernah aib kan orang.. Dd selesa dengan "kamu" my blog yang di sayangi.. chewah tetiba rasa nak mengutus surat cinta pada "kamu" blog... Dd selesa sangat..nak luah rasa rindu pada Arwah Aqib..nak luah rasa bangga mempunyai anak-anak.. nak luah rasa sayang pada suami... nak luah rasa bangga mempunyai kerjaya.. hmm what ever la kan.. yang pasti Dd tak pernah pun kacau hidup sesapa sepanjang "kamu" bersama...
 Pada follower yang rasa tetiba ja  sakit jiwa  kat "sahabat" Dd ni please leave my blog...
Melalui  "kamu" dd boleh selami rasa itu.rasa suka duka Didie...dan kembali refresh semula n3 kata lama.. kata-kata membina yang membuatkan Dd bangun dan kembali tersenyum seperti sekarang...
Dalam hati kita..siapa tahu.. semua orang tengok Dd tersenyum riang bergumbira.. tapi ada lipatan detik segala warna ada dalam hidup as SAIDI..
Syukur Ya ALLAH S.W.T daku sentiasa di sayangi -Mu.. buktinya daku tidak pernah "di-abaikan"..sentiasa di ingati..


2 ulasan anda:

~ Mrs. EZZAD ~ said...

betoi la kak..:)..suka la entry yg ni..:)..blog ni tempat meluah..bkn niat nk menunjuk..sape x suka bleh close kan..huhuhuhuhu..ni ibarat diary kita..

Didie Redwan said...

yelah pah.. akak rasa akak ok jer.. lantak la nak kata apa pun kan..selagi " ada ku kesah" he he.. tak suka jangan dok mai follow noh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink