Sunday, June 26, 2011

H.a.p.p.y B.i.r.t.h.d.a.y

H.A.P.P.Y  B.I.R.T.H.D.A.Y 
to my daughter One..
NUR DARWISYAH BT REDWAN
to me..
on 18 Jun 2011, kat Mc D Kulim..


N3 update belated ler..tak sempat nak update on time..
" 18 Jun babah keja pagi, bangun tido siap g kerja then may be babah terlupa ari ni adalah 18 Jun ari ibu dan anak.Balik pulak sangat la lewat...hmm My Wisya sangat lah cerdik selalu ingat hari lahir dia dan ibu..Ibu dan babah akan celebrate, so bila menjelang malamnya si Wisya mula wat perangai..bila babah balik kerja terus tarik bantal busyuk, n tarik muka masham yang amat..tidak seperti kebiasaannya Wisya sangat happy menanti bila babah balik keja malam..hmmm babah pelik, " naper anak dara abang ari ni, masham merajuk apa, ibu wat dia ker?? Amboi sedapnya tuduh ibu..so ngan muka selamba ibu jawab.." Ari ni birthday dia, babah tak hengat nak wish la tu.. babah kata " ooo ari ni 18 jun la, birthday ibu ngan anak ni.." Jom siap-siap babah belanja makan Mc D.." that y sebelum nak concieve Wisya dulu daku plan n berkira nak dapat tarikh sekali woo, boleh tumpang sekaki ngan anak..he he.. " Jom kakak..babah nak belanja Mc D".. hmm apa lagi muka si kakak, kenyeh sampai ke tinga ler dia..tak terukap ngan kata-kata tengok betapa gumbiranya hati sang anak daku..
Babah balik lewat sangat, hmm kedai kek semua dah katup..so tak dak ler kek untuk ibu dan anak kali ni pada 18 jun 2011 tapi akan disambut secara rasmi pada Khamis, 30 Jun 2011 di Tadika Fitrah Ehsan.. kita sama-sama siapkan goodies yer my wisya one..
Rasa syiok tengok wajah happy..kegumbiraan di wajah anak dara tersayang...




muka umur 4 tahun da...


muka ibu tanpa touch up 29 tahun..with adik Dhia..

Ibu dan anak-anak daranya...

2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

Anak akak comey2 belaka tau! Happy Birthday untuk mama dan anaknye..:)

DiDie RedWan said...

Thank you Farah..
nakkk hadiahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink