Friday, August 2, 2013

jumaat last ramadhan..

Cepatnya masa berlalu..
rini dah jumaat..jumaat depan dah raya..that means rini adalah jumaat terakhir dibulan ramadan tahun ni kan..
entah sempat ke tidak nak sambut ramadan tahun depan..

rehat jumaat kan panjang so tadi g tawaf Kiosk Bertam ada Karnival MArhabbah laa.. dapat ler jugak tudung ngan beg tangan my 2D nii.. sure kuaq la rm bila dah kuaq kan..
lega sesangat dapat tudung layer tapi size XL selesa dan menutup cik N daku..
orang tinggi ni susah sikit cari size bagai la.. mau tak mau kena tawaf dulu lah.. 
sib baik dah jumpa tudung yang sesuai ngan dress raya tahun ni..so kira complete la bab raya ibu..kasut?? rasa no need kot..sebab kaki dah kembang rugi jer beli t pas bersalin tak pakai buang jer..sayang witt ooo..

4 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

rumag baru ke ni kak? macam lain plak rasa masuk sini. purple sentiasa dihatiku..:)
saya sampai dah bersalin takde tuka kasut kak. nasib kaki tak kembang mcm org lain.. hehehe.

FARAH deeb said...

Wahh henbeg baru lagikk hehe... anyway SELAMAT HARI RAYA! Jemput Singgah: Salam Aidilfitri 1434

Didie Redwan said...

Farah shamsudin.. rumah yang direnovate awal tahun ritu kott.. masuk umah baru..sini pun sama ler.. K.Dd bab kaki memang ketara nampak..sangat kembang like kaki gajah bila preggy..pas bersalin kasut tu langsung tak leh pakai sebab jereluih orang kedah kata,.

Didie Redwan said...

Farah Deeb.. mana der henbeg baru.. x der bajet nak tukaq la.. Tq farah.. Selamat Hari Raya yer.. tq sudi singgah Didielife's ekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink