Thursday, July 26, 2012

adoiiilaaa


tika dan saat ni daku  masih rasa macam dalam gambar atas ni bila semua tugasan belom selesai..
mai pulak task baru anugerah Inovasi Negara nak kena pk kan..yang tu rasa macam nak wat bodo jaa.. wat tak tau macam kat dalam opis ku ni..
hmm kesian tengok team KIK.. Pn Yanti..Pn Salbiah..Kak Ina..Rashwan.. kata ja keja berkumpulan tapi selalu tgk depa-depa ja dok perah otak dalam bilik meeting tu..
"KIK  ialah Kumpulan Inovatif  Kreatif"
KIK lagi sakit pala weiii, pk masalah..menyelesaikan masalah..sib bek la tak dak nama masuk team ni..kalau tidak ku buat surat minta tukaq daerah terus laa..yelah penat p inovasi Projek  tahun lepas pun tak ilang lagi..
KIK ni lagi rumit sebab kena pk masalah yang tak dak ..kena gatai wujudkan sistem..
Good Luck for team KIK..nama depa ambik SePeTen 2.0 iaitu Sejiwa Penuh Tenaga..
Chayok chayok Team KIK SPT yer...


"Masalah kita ialah terlalu banyak masalah"
" ni yang orang kata .. tak de masalah cari masalah ni"..

Manis nya harga sebuah kejayaan harus ditempuhi bergelen gelen keringat dan ayaq mata..


2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

KIK ke kak? memang masalah kalau KIK ni!

Didie Redwan said...

yup..kak larikk dulu aaa.. tgk2 kena jugak 3P.. hmm macam2 laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink