Thursday, December 22, 2011

wordless thursday #1


(^_^)

ada ka wordless thursday ni?? he he biasa aaa tak dak kita adakan..
pic ni picasa grab dari FB Azam Komtar,  daku lepas gian dapat beraksi atas stage..
ha ha punyalah hyper aktif daku dibuatnya..
kelakaq tgk video persembahan kami..
kenangan..
Tahun 2011 banyak memberi ku kenangan manis apabila terlibat secara langsung ngan Inovasi..
Apa-apa yang berkait ngan inovasi buat daku tersenyum puass.. mcm dalam picasa di atas ler puas leh menari menyanyi... mcm lepas gian pun ada..setahun sekali maa..memang tahun ni ALL OUT aaaa show kan diri..
Bila dengar lagu menerjah awan .. confirm ku tersenyum syiok sendiri ha ha..

Syukur Alhamdullillah..



2 ulasan anda:

Farah Shamsudin said...

wahh.. kakak didie saya nii.. suka karoke ye ? samela kitee..heee..

DiDie RedWan said...

sukaaaa... tapiii abg kak tak suka..so kena lah pendam rasa sukaa ni Farah.. huk huk bila dapat peluang rupa gini ler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink