Tuesday, December 7, 2010

Ajim nak bertunang

citer lepak kat Kedai Mak mertua..
hmm Kak iparku ; Kak Fina ada bagitau tarikh Ajim adik iparku nak bertunang jadi 24 Dis 2010 ari Jumaat pulak
Hmmm jatuh ari Jumaat daa.. hmm nampaknya kena apply cuti ler mcam ni..cuti ganti ada 3 hari jer lagi perlu dihabiskan untuk tahun ni..
kak Fina suh tempah cupcakes mcm kek kami celebratetime birthday ibu dan anak dulu.. then My hubby kata tak palah  kek nanti kami sponser la..buat adik dia yang tersayang..
So  kena pk ler nak design  nak kek yang mcm ner kan..
Ajim siap bagitau dia termimpi-mimpi kek bentuk love color pink, bagi memenuhi mimpinya itu dalam otak tak perlu dah nak hunting or survey kek ler..terus  contact ler kak Yong nanti boleh visit kat blog dia ekk disini...
hmm  budget hubby kata RM 50, mana nak dapat kek yang nak buh muka edible yang nice atas kek so aku top up ler jadi RM 100, harap-harap lepasler budget tu ekk kak Yong...
Kak Yong ada email gak contoh background, hmm nice.. bolehla ngan budget kan.. hmm ikut perancangan awal ingat nak sponsor hantaran jenis potpouri jer.. tapi bila discuss ngan kak fina dia dah tempah banyak dah cuma kek dan buah jer belom wat lagi..harap kek cantek ler bersesuaian ngan budget kik kik....
 
 
Tarikh : 24 Dis 2010- Jumaat
Tempat: umah Awek dia ler kat Sg Dua, SPU sib baik dekat jer save minyak keta tiap kali balik beraya ke apa kan Jim??
Ajim nak bertunang ngan awek dia ; Sofihani
tema color lelaki: semua nak color pink
tema color perempuan: semua color biru..
harap pas dah bertunang ni, janganler dok wat hal udahler..tak moo gaduh-gaduh, bebai ker apa kan..
hmm tingat nak top up wat kenduri sikit that day so tempah puding Sembilu kasih kat Kak Sal ler 2 biji, sebab ramai saudara mara datang mana nak cukup kan nanti..hmmm sedap ooo puding tu..Aku " Think Positif ..." hubby kata tak yah ler dok kenang benda lama-lama lagi dah..hu hu boleh gitu?? hard to forget maa!! ....




2 ulasan anda:

.iniWAWA. said...

nk ekot! nk ekot! hehe muka xmalu.. ;))

DiDie RedWan said...

memang dah ikottt pun ..kik kik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink